logo

put2gether

Inspiratiebronnen

Om te werken als adviseur/coach/interim moet je gevoed worden om zelf in beweging te blijven en om met nuance en scherpe blik naar je eigen vak te blijven kijken! Binnen put2gether zorgen we ervoor dat we een binnencirkel van kritische 'vrienden' hebben met prikkelende vragen'. Zij voorzien ons van gevraagde en ongevraagde feedback op onze werkzaamheden. Mede hierdoor kunnen wij ons werk vanuit frisheid, scherpte, humor en veranderend perspectief uitvoeren.

Daarnaast worden regelmatig masterclasses met gerenommeerde sprekers op het gebied van o.a. leiderschap, coaching en verandermanagement gevolgd.

put2gether

put2gether

Kleurrijke duizendpoot!

Op de werkvloer heeft Stan Put meerdere functies bekleed in het onderwijs (leerkracht, leidinggevende, interimmanagement en coach) en het bedrijfsleven (trainer communicatieve vaardigheden, opzetten van HRM gelinkte trainingen en coaching). Ook als projectleider weet Stan zijn weg te vinden binnen opdrachten.

Daarnaast heeft Stan in de topsport (badminton) zijn sporen verdiend; eerst zelf als subtopspeler, vervolgens als coach op het hoogste niveau bij de beste badmintonclub (Duinwijck) van Nederland. Met deze club heeft hij de landstitel meerdere malen binnen gehaald.

Aan humor ontbreekt het niet; Samen met zijn cabaretmaat Wietse heeft Stan meerder cabaretprogramma's geschreven. Je kunt ze vinden op facebook! Daarnaast schrijft Stan eigen liedjes en heeft hij zijn eigen musical geschreven. Humor kan en mag niet ontbreken bij een training of welke werkvorm dan ook!

Voor meer informatie over de werkzaamheden van Stan zie zijn LinkedIn profiel.