logo

put2gether

Inspiratiebronnen

Om te werken als adviseur/coach/begeleider/interim moet je gevoed worden om zelf in beweging te blijven en om met nuance en scherpe blijk naar je eigen vak te blijven kijken! Hierin helpt dat ik mij mag omgeven met mooie mensen om mij heen die mij van feedback voorzien in mijn werkzaamheden. Zij zorgen ervoor dat mijn werk vanuit fris perspectief wordt gemonitord en gevoed met opbouwende feedback, humor en scherpte!

Daarnaast volg ik regelmatig masterclasses met gerenommeerde sprekers op het gebied van leiderschap en verandermanagement. Deze input probeer ik weer te beschrijven in de maandelijkse blogs van put2geher.

put2gether

put2gether

Kleurrijke duizendpoot!

Op de werkvloer heeft Stan Put meerdere functies bekleed in het onderwijs (leerkracht, leidinggevende, interimmanagement en coach) en het bedrijfsleven (trainer communicatieve vaardigheden, opzetten van HRM gelinkte trainingen en coaching). Daarnaast heeft Stan in de topsport (badminton) zijn sporen verdiend; eerst zelf als subtopspeler, vervolgens als coach op het hoogste niveau bij de beste badmintonclub (Duinwijck) van Nederland. Met deze club heeft hij de afgelopen 2 jaar de landstitel binnen gehaald.

Aan humor ontbreekt het niet; Samen met zijn cabaretmaat Wietse heeft Stan meerder cabaretprogramma's geschreven. Je kunt ze vinden op facebook! Daarnaast schrijft Stan eigen liedjes en heeft hij zijn eigen musical geschreven. Humor kan en mag niet ontbreken bij een training of welke werkvorm dan ook!

Voor meer informatie over de werkzaamheden van Stan zie zijn LinkedIn profiel.